how much liquid ivermectin for humans pierre kory ivermectin where can i get ivermectin for humans in south africa ivermectina de acordo com o peso pastillas ivexterm dosis
[wpw_ba_viewer  width=”auto” height=”auto” anim_speed=”600″ start_percent=”0.5″]
 [wpw_ba_img  src=”http://www.pixeldot.se/wp-content/uploads/2013/07/dag-Kopia.jpg” data_second=”http://www.pixeldot.se/wp-content/uploads/2013/07/natt-Kopia.jpg”]
[/wpw_ba_viewer]

 

Här kan ni se lite vad vi kan hjälpa till med de olika huvudgrupperna visar vad vi gör. Som ni kan se så baseras allt runt några olika kärnområden: 3D modellering, CAD ritning, grafisk produktion och webbsidor. Ovanför så ser ni ett exempel på en 3D modell på ett projekt som inte har byggts ännu. om ni drar i handtaget från höger till vänster så ser ni skillnaden mellan en ”kartongmodell” i skissläge och en färdigframkallad  fotorealistisk bild där man kan ta beslut om färger, material och olika volymer.

3dfoto01

Pixel skapar fotorealistiska 3D renderingar av arkitektprojekt. De här visar en perfekt, verklighetstrogen vision av den föreslagna konstruktionen och fungerar som ett värdefullt verktyg till dig när du ska ta beslut snabbt om design idéerna. Det kan ofta vara svårt att skilja våra 3d renderingar från riktiga fotografier, vilket gör dom så användbara. Pixel har ett riktigt bra projektflöde som möjliggör maximal kreativitet som låter dig vara med och påverka på ett tidigt stadium så vi hamnar rätt med en gång, allt för att möta tajta deadlines.

kartong

Kartongmodellering syftar till en gammal teknik som man använde förr när man monterade upp ritningarna på kartong, skar ut konturerna och limmade på ihop väggarna till en modell. Iband räcker det med den här nivån och då är det onödigt att sllösa pengar på en fullskalig 3D rendering. Kartongmodellering är också väldigt användbart när man behöver göra skuggstudier inne och ute. Det bästa av allt är att om du någon gång i framtiden behöver ha en fotorealistisk bild så är det bara att fortsätta projekten in i nästa steg.

artF80

Pixel kan arbeta tillsammans med dig för att ta fram bilder på produkter innan du behöver ta kostnader för att ta fram fysiska prototyper och verktyg för tillverkning. Du kan arbeta fram de minsta detaljerna tills produkten blir helt perfekt och upptäcka eventuella fel tidigt i processen. Du kan testa olika material, och färger, se produkten från olika håll och placera marknadsanpassade bilder för försäljning innan du gjort den stora investeringen i verktyg och prototyper. Det blir då betydligt lättare att få investerare med från början eftersom ni ser samma bild.

skiss

Ibland vill man inte ha det så fotorealistiskt, utan mer på ett konceptuellt konstnärligt sätt, för att ge intryck av att man fortfarande bara är på ett skiss stadium och kan ta in åsikter utan att det känns som man ändrar på något som redan är ”färdigt”. Vi kan alltså skapa en mer artistisk abstrakt version av projekten. Vi använder oss då av flera olika 3D och 2D verktyg och gammal hederlig skissning för hand, för att åstadkomma bilder i t.ex vattenfärg, krita eller blyerts teckningar. och fortfarande ge dig möjlighet att se projektet från olika perspektiv.